"Показує себе крутішим і страшнішим": Піонтковський розповів, хто претендує на місце Лаврова

Не лише Володимир Путін може втратити владу в Росії. Так, на місце міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова претендує його заступник – скандальний Сергій Рябков. Про це сказав російський публіцист Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

За його словами, є в Росії ще один божевільний, якого він називає "мордастий замміністр". Йдеться про заступника міністра закордонних справ Росії Сергія Рябкова. Російський публіцист пояснив, що він в грудні 2021 року погрожував, що треба збирати манатки і забиратися за 24 години.

"Він теж бере участь у "кастингу", але не президентському, а "ріббентропівському". Він явно підсиджує Лаврова, показуючи себе крутішим і страшнішим", – сказав Піонтковський.

Публіцист додав, що зранку 23 червня Рябков заявив, що в Росії у найближчий час приймуть не дипломатичні, а практичні кроки, мовляв час дипломатії пройшов. "Він хотів, щоб ми всі зрозуміли, що він говорить про військові кроки", – каже він.

Цинічні заяви Сергія Рябкова

  • У червні він вчергове погрожував "ядерною кнопкою". Сергій Рябков заявив, що "Росія відкидає ідеологію обмеженої ядерної війни", а звинувачення західних країн у протилежному є безпідставні.
  • А коли Швеція та Фінляндія заявили про свій намір доєднатись до НАТО, Рябков почав розкидатися погрозливими натяками. Мовляв, "безпека у Фінляндії та Швеції точно не зміцниться", начебто це "очевидно для Росії".
  • А в січні цього року, напередодні повномасштабного вторгнення, він заявляв, що Росія не буде нападати на Україну. Рябков цинічно зазначив, що ніяких "агресивних дій" Кремль не планує.
  • А в березні Сергій Рябков заявив, що російські військові будуть розглядати постачання зброї Україні від країн НАТО, як "законні цілі".
Джерело: 24 канал

"Жорстоке та безжальне пекло. Слабким там не вижити": Оператори показали відео із розбомблених Кринків на лівому березі Херсонщини

середа, 24 квітень 2024, 16:56

Подружжя фотографів Костянтин і Влада Ліберови опублікували відео знищеного села Кринки на лівому березі Херсонської області, де тримають плацдарм українські військові, передають Патріоти України. Дослівно: "Кринки. Село на півдні України, лівий берег...

Пекельна картина: ЗСУ показали тіла окупантів біля Часового Яру, які померли за Путіна (відео)

середа, 24 квітень 2024, 16:45

Армія РФ безперервно намагається штурмувати Часів Яр. Так, ЗСУ показали околиці міста, засипані тілами солдатів армії РФ. Про це пише журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. "Українські військовослужбовці гидливо обходять трупи, знімаючи ...