"Показують домінування України над РФ": Комуністи із Пскова вирішили боротися з Pornhub

У Росії вирішили боротись із популярним порносайтом Pornhub. Росіянам не сподобались сюжети порнороликів, де "показують домінування України над Росією". Про це пишуть російські засоби масової пропаганди, передають Патріоти України.

Російські комуністи із Пскова вирішили проаналізувати найпопулярніші запити на Pornhub у 2022 році. Комуністів обурило те, що цього року в топ-5 увійшло нібито "українське порно", а не "російське домашнє". Через це у РФ зробили висновки, що "Захід із ними воює навіть за допомогою порноіндустрії".

Російським комуністам не сподобалось те, що жіночі ролі у порнороликах виконують росіянки, а чоловічі - українці. "Через свою продукцію Pornhub показує домінування над росіянами та над Росією. У всіх сюжетах – вони нас, а не ми їх. Не буде великим здивуванням, якщо навіть чорношкірим акторам заздалегідь даватимуть українське громадянство. У цій шаленій спразі принизити нашу велику країну, Захід готовий на все", - побідкались комуністи із Пскова.

Поблизу Вовчанська окупант впритул застрелив місцевого жителя

вівторок, 14 травень 2024, 19:15

Російський окупант у вівторок, 14 травня, в районі Вовчанська Харківської області застрелив місцевого 46-річного жителя. Про це повідомляє пресслужба Харківської обласної прокуратури у Facebook, передають Патріоти України. За даними слідства, у селі Ст...

Приїхали допомогти з евакуацією цивільних: У Вовчанську окупанти розстріляли українських волонтерів

вівторок, 14 травень 2024, 18:46

У прикордонному Вовчанську Харківської області 10 травня зникли двоє волонтерів, за даними поліції, їх розстріляли окупанти і один із них міг загинути, повідомляє "Суспільне Харків" . Пряма мова начальника Вовчанської міської адміністрації Тамаза Гамб...