"​Похорон" диктатури, Лукашенку не позаздриш: У Білорусі запланували масштабний страйк з трьома вимогами

У Білорусі на вівторок, 11 серпня, заплановано масштабний страйк, ініційований учасниками акцій протесту проти фальсифікацій результатів президентських виборів. Про це повідомив Telegram-канал Nexta та інші джерела, передають Патріоти України.

"Режим тримається виключно на нас і страйк - це те, чого він боїться найбільше. На податки від нашої праці він годує свою армію чиновників і бандитів в чорному, які стріляють мирним людям в спину і ногами б'ють жінок", - йдеться в повідомленні.

Ініціатори страйку мають намір домогтися виконання наступних пунктів: Визнання Світлани Тихановської новим президентом Республіки Білорусь. Звільнення всіх політичних ув'язнених. Проведення нових чесних виборів.

Відзначається, що страйк - це законний і прописаний в Конституції вид протесту, тому затримати за нього не можуть, а "звільнити всіх неможливо". Учасників протесту закликають ділитися фотографіями страйкуючих колективів. "Давайте зробимо з похорону диктатури свято!", - закликали організатори.

"Війна та люди": Окупанти демонструють на "розважальній виставці" розстріляні маріупольські трамваї

вівторок, 30 квітень 2024, 22:42

Російські окупанти демонструють у музеї на "тематичній розважальній виставці" розстріляні трамваї з Маріуполя, які атакувала РФ під час блокади міста. Про це повідомила Маріупольська міська рада, передають Патріоти України. "Приватний музей техніки вла...

Зібрались на Олімпіаду-2024: Франція відмовилась акредитувати російських "волонтерів"

вівторок, 30 квітень 2024, 22:32

Французька влада відхилила акредитаційні заявки на Олімпіаду-2024 від росіян, які хотіли поїхати на Ігри як волонтери. Про це повідомляє російське пропагандистське видання ТАСС, передають Патріоти України. "Я отримала від оргкомітету офіційний лист, в ...