"Похоже, кум все-таки отправится топтать зону": Казанський прокоментував нову підозру Медведчуку

Оприлюднені СБУ деталі переговорів Віктора Медведчука з російськими політиками - не просто матеріали з журналістських розслідувань, а підшиті до справи докази, зазначають Патріоти України.

"Похоже, кум все-таки отправится топтать зону. Во всяком случае, я с трудом представляю, как можно провернуть назад весь этот фарш", - прокоментував журналіст і блогер Денис Казанський.

За його оцінкою, нічого особливо нового з опублікованих фрагментів прослушки громадськість не дізналася. Однак в черговий раз вразив цинізм парламентаріїв, які зривають поставки вугілля з ПАР і організовують схеми із закупівлі вугілля у бойовиків в той самий момент, коли найманці штурмують донецький аеропорт і готуються до захоплення Дебальцевого і Вуглегірська.

"Какой-то невероятный цинизм. В самом конце ролика можно услышать, как радуется Медведчук, что деньги убийцам украинцев доехали. А убийцы в свою очередь ликуют, что получили "с укр*пов предоплату" без всяких налогов и благодаря этим деньгам могут хоть как-то обеспечивать свои тылы", - пише Казанський.

Після публікації прослушки до колишніх представників влади виникли питання, і хотілося б, щоб чиновники відповіли на них. "Ну и, конечно, отдельный привет всем л*хам, которые до сих пор верят, что "Донбасс воюет с фашизмом". Как видим, "антифашисты" не упускали возможности продать "фашистам" награбленного уголька... Вот и ответ на вопрос, ради чего "восстали шахтеры и трактористы" и какие цели на самом деле преследовали. Ничего, кроме жажды наживы, мародерства и грабежей ими не двигало. А если среди них и попадались идеалисты, то быстро становились жертвами "неуловимых украинских диверсантов", которых ни разу, разумеется, никто так и не поймал", - резюмував Казанський.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...