"Похоже, преступная АПУ украла у ОПУ не только мониторы, но и одежду нужного размера и все галстуки": Зеленський і його команда знову зганьбилися (фото)

У мережі висміяли зовнішній вигляд президента України Володимира Зеленського і його соратників на зустрічі з японськими бізнесменами. Увагу на це у Facebook звернула Ірина Погоржельська, повідомляють Патріоти України.

Йдеться про зустріч Зеленського з представниками японської компанії Rakuten (власник сервісу Viber) та її засновником - Хіроші Мікітані.

"Партизанський загін протоколу невпинно діє. Так талановито продемонструвати зневагу до японців - треба ще постаратися. Окремо кожен і оптом весь Криворізької колгосп "40 років без врожаю", - написала вона.

"Схоже, злочинна АПУ вкрала у ОПУ не тільки монітори, але і одяг потрібного розміру і всі краватки (треба глянути, може і шкарпетки теж тю-тю)", - йдеться в повідомленні користувача Татар Алі-заде.

Перевзувся? "Ми не можемо грати в політику": Джонсон назвав надання допомоги Україні критично важливим

четвер, 18 квітень 2024, 15:24

Спікер Палати представників США республіканець Майк Джонсон назвав ухвалення пакета військової допомоги Україні критично важливим. За його словами, політичні ігри в цьому питанні є неприпустимими, передають Патріоти України. . Відповідну заяву Джонсон...

Вже четверта за рахунком і не остання цьогоріч: Виробник IRIS-T терміново передасть ще одну систему в Україну за кілька тижнів

четвер, 18 квітень 2024, 14:48

Як було заявлено після знищення 11 квітня Трипільської ТЕС, Україні терміново потрібно сім систем класу Patriot або IRIS-T, щоб прикрити основні міста країни. З тих пір Україна отримала наразі одну систему IRIS-T. Гельмут Раух, керівник збройової компа...