Покличе Х**ла на допомогу: Лукашенко заявив, що вирішить ситуацію в Білорусі в "найближчі дні"

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ситуація у державі "дуже політизована" Про це повідомляє "Белта", передають Патріоти України.

За його словами, ситуація в країні дуже політизована, але її не треба розглядати як катастрофічну. "У Мінську, ще десь, комусь не подобається. Це природно. Це моя проблема, яку я повинен вирішувати, і ми її вирішуємо. І, повірте, в найближчі дні вирішимо", - заявив Лукашенко на виступі на агрокомбінаті.

Він зазначив, що зустрівся з керівниками правоохоронних структур, обговорив з ними питання підтримки правопорядку і реагування на зовнішні загрози.

Спецслужби Польщі виявили пристрої, які, ймовірно, призначені для прослуховування засідання уряду

вівторок, 7 травень 2024, 11:59

У Катовіце, де 7 травня мало відбутися засідання Ради міністрів Польщі, спецслужби знайшли і демонтували пристрої для підслуховування. Про це інформує Reuters, передають Патріоти України. Як зазначається, у вівторок, 7 травня, Рада міністрів Польщі зби...

"Неслась інформаційна хвиля": У ГУР сказали, чи існує загроза Україні з боку Придністров'я

вівторок, 7 травень 2024, 11:28

Для України наразі немає загрози з території невизнаного Придністров’я. Принаймні серйозної, якщо подивитись об'єктивно. Таку думку висловив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону. Водноч...