Покращення, але не зовсім: ДТЕК планує давати світло у Києві по дві-три години двічі на добу

ДТЕК планує давати світло у Києві по дві-три години двічі на добуУ Києві продовжуються аварійні відключення електроенергії. У ДТЕК заявили, що роблять все можливе, щоб подавати світло кожному клієнту у Києві по 2−3 години двічі на добу, передають Патріоти України.

За розпорядженням НЕК Укренерго має знизити 60% потужності споживання Києва, зазначили у компанії. Для того, щоб забезпечити світлом критичну інфраструктуру — лікарні, насосні і теплові пунктів необхідно 58% електроенергії, що залишається.

Для живлення побутових споживачів є лише 42% електроенергії. «Робимо все можливе, щоб подавати світло кожному клієнту по 2−3 години двічі на добу. Щойно вдасться збалансувати ситуацію — повернемося до відключення за графіками», — йдеться у повідомленні.

За даними Київської військової адміністрації, у Києві в режимі аварійних відключень електроенергії перебувають 55% абонентів. Раніше мер Києва Віталій Кличко закликав готуватися до можливих відключень електроенергії до весни.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...