"Покращення" від окупантів: У Маріуполі люди по чотири години стоять на спеці у черзі за хлібом

У Маріуполі люди стоять у черзі за хлібом по чотири години. Про це в Telegram повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

"Через проблеми з гуманітаркою (непрацездатні вже майже не отримують) та наявністю пенсій люди стоять на спеці до "супермаркетів" за шматком хліба по 3-4 години. Ціни стрімко підвищились одразу з появою грошей у маріупольців. Очікувано, окупанти наживаються на біді на кожному кроці", - зазначив він.

Андрющенко також наголосив, що питна вода залишається проблемою номер один у місті. Попри обіцянки окупантів розвозити воду раз на тиждень, в реальності набрати води мають можливість не всі жителі.

"У деяких районах, де частково з’явилось водопостачання, вирішують проблему через використання технічної води в якості питної. Для жителів Лівобережного району проблема залишається невирішеною", - додав він.

"Пройти лінію розмежування, що була до 2022 року, практично неможливо. Там усе перетворено в бетон": Черник пояснив, що треба ЗСУ для успіху

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:44

Західні ЗМІ заявили про вирішальні найближчі 5-8 місяців на фронті в Україні. Однак західні партнери мають усі можливості зробити так, аби Україна перемогла у війні вже 2024 року. Про це розповів військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Петро Черник,...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали: