Покровський напрямок - найпріоритетніший для окупантів: Згурець пояснив, у чому причина

Аналітик Defense Express Сергій Згурець повідомив, що Покровський напрямок сьогодні залишається найбільш пріоритетним для російських військ. Таку думку він висловив в етері "Еспресо", передають Патріоти України.

"Якщо говорити про Покровський напрямок, то він для противника залишається найпріоритетнішим. Адже майже третина бойових зіткнень за минулу добу відбулася саме на Покровському напрямку. Насамперед це стосується Очеретиного. Там противник намагається розширювати плацдарм у кількох напрямках. Зокрема, спроби повністю захопити Новоолександрівку. Вчора в OSINT-проєкті DeepState повідомили, що окупанти захопили Новоолександрівку; потім були певні спростування від СтратКому, де говориться, що західна частина населеного пункту перебуває під контролем ЗСУ", - розповів Згурець.

Аналітик додав, що противник намагається просуватись у бік траси Покровськ - Часів Яр. "В будь-якому разі маємо фіксувати той факт, що противник намагається розширити плацдарм біля Очеретиного. Один із напрямків руху окупантів - від Новоолександрівки до Воздвиженки. Воздвиженка є крайнім населеним пунктом перед трасою Покровськ - Часів Яр, яка вже перебуває під вогневим контролем окупаційної армії. Саме тому розуміємо, що противник буде намагатися просуватись у бік цієї траси", - додав він.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...