Поки батько організовує вбивства українців: 17-річна донька Пригожина стала власницею готелю в Санкт-Петербурзі

Поки батько організовує вбивства українців: 17-річна донька Пригожина стала власницею готелю в Санкт-Петербурзі – ЗМІ

Молодша дочка російського бізнесмена, власника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина, 17-річна Вероніка стала єдиним власником відомого петербурзького готелю Red Stars Hotel. Частка до Пригожиної перейшла від АТ "Континенталь",передають Патріоти України.

Про це свідчать дані системи СПАРК, повідомили у Telegram "Можемо пояснити". Автори каналу зазначили, що поки сам "кухар Путіна" та його вагнерівці намагаються завоювати Україну, його родина без бою захоплює Петербург.

Готель Red Stars Hotel, розташований на набережній річки Пряжки, був відкритий у листопаді 2012 року. За десять хвилин ходьби від нього – Маріїнський театр. Заклад включено до десятки незвичайних готелів Санкт-Петербурга.

На каналі також зазначили, що перші чотири цифри ідентифікаційного коду Вероніки Пригожиної повністю збігаються з цифрами з ІПН її батька. Це означає, що їх було отримано в одній податковій інспекції, розташованій на Василівському острові. Саме в цьому районі зареєстровані і компанії Пригожина – наприклад, "Магазин купців Єлисєєвих".

Варто відзначити, що Вероніка – єдина з родини Пригожиних, кого ще не зачепили західні санкції. Раніше під обмеження потрапила інша дочка "кремлівського кухаря" – Поліна, а також його дружина Любов та мати Віолета.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...