Поки дружина заявляє про свої права, кохана ув'язненого Саакашвілі зі "Слуги народу" приїхала до Грузії

Можливо Ліза Ясько приїхала не просто як приватна особа, а негласний агент України з умовним "напилоком" у сумочці для визволення високопосадовця України і листом від Банкової для переговорів

Депутатка Верховної Ради з фракції "Слуга народу" Ліза Ясько, у якої роман з Міхеілом Саакашвілі, приїхала до Грузії, де її коханий сидить у СІЗО, зазначають Патріоти України.

Деталі: Журналісти помітили Ясько біля слідчого ізолятора в місті Руставі, куди Саакашвілі помістили після затримання 1 жовтня.

Вона утрималася від спілкування з журналістами.

Передісторія: За даними ЗМІ, Саакашвілі в'їхав в Грузію, сховавшись у вентиляційній кабіні трейлера. Пізніше Саакашвілі був заарештований в одній з квартир за звинуваченням у незаконному перетині кордону.

Президент України Володимир Зеленський має намір домагатися повернення Саакашвілі в Україну, оскільки у нього є українське громадянство.

При цьому Грузія не має наміру видавати Києву свого екс-президента.

У 2018 році Саакашвілі визнали винним в Грузії за двома справами. Його засудили до 3 років позбавлення волі за помилування колишніх співробітників МВС, засуджених у справі Сандро Гіргвліани, та ще до 6 років - у справі щодо побиття колишнього депутата Валерія Гелашвілі.

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...