Поки кадирівці накивали п'ятами: Проти ЗСУ в Курській області виставили співробітників колонії

У соцмережах з'явилося нове відео, зняте, як стверджується, недалеко від міста Льгов. У підписі зазначається, що полонені - це співробітники Управління федеральної служби виконання покарань, передають Патріоти України.

Наступ ЗСУ в Курській області триває. І в соцмережах з'явилося відео, відзняте після чергового бойового зіткнення. У підписі до відео зазначається, що воно було знято біля міста Льгов. А полонені — це співробітники Управління федеральної служби виконання покарань Російської Федерації. Про це повідомляє Telegram-канал YOBA MEDIA.

Коли було відзнято відео — невідомо. Але деякі пабліки зазначають, що на відео можуть бути не тільки співробітники УФСВП Курської області, а й ув'язнені, яких примусили тримати оборону.

Російське агентство новин ТАСС уже опублікувало заяву від УФСВП у Курській області, в якій спростовується інформація про взяття в полон співробітників відомства. "Інформація, що з'явилася в мережі Інтернет, про те, що ЗСУ нібито беруть у полон недалеко від Льгова групу працівників УФСВП Росії по Курській області, є фейковою", — ідеться в повідомленні.

За п'ять кілометрів від міста Льгов розташована колонія ВК-3 Льгов, яку, як повідомляється, не евакуювали. Також Льгов — це важливий логістичний вузол для ЗС РФ. Саме через Льгов вивозилися снаряди з Білорусі та згодом відправлялися на Донбас і в Харківську область.

Подалі від війни: Очільниця Мінреінтеграції Ірина Верещук запропонувала населенню Курщини евакуацію до України

четвер, 15 серпень 2024, 0:30

Мінреінтеграції відкрило цілодобову гарячу лінію для мешканців Курської області, які потребують гуманітарної допомоги або ж хочуть евакуюватися в Україну. Про це оголосила віцепрем'єр-міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірин...

Генпрокурор ФРН видав ордер на арешт українця за підрив "Північного потоку" – німецькі ЗМІ

середа, 14 серпень 2024, 23:45

Генеральний прокурор Німеччини Єнс Роммель видав перший ордер на арешт головного підозрюваного у підривах на газопроводі "Північний потік" у Балтійському морі, що сталися два роки тому. Ним є українець Володимир С., який донедавна проживав у Польщі. Пр...