Поки купається в крові: The Times розповіло, що Путіну розробляють "еліксир вічного життя"

Один із чиновників, наближений до президента Росії Володимира Путіна, доручив ученим розробити засоби проти старіння. Як повідомляє The Times, російський президент одержимий ідеєю вічного життя, передають Патріоти України.

У жовтні 2024 року Путіну виповниться 72 роки, тоді як середня тривалість життя чоловіків у РФ становить 67 років. Вищі чиновники в його оточенні теж не молоді. МОЗ окупантів вимагає від науково-дослідних інститутів звіти про розробки в галузі боротьби з сенсорними та когнітивними розладами.

Крім того, вони вивчають методи боротьби з клітинним старінням, остеопорозом і спробами зміцнити імунну систему.

"Нас попросили терміново надіслати всі наші розробки, і лист прийшов, скажімо так, сьогодні, але все потрібно було надіслати вже вчора", - заявив один із дослідників.

Міністерство охорони здоров'я РФ активно вивчає 3D-біодрук - нову технологію, яка може дати змогу лікарям "друкувати" тканини й органи.

"Заразив" Путіна ідеєю вічного життя, за даними британської газети, його близький друг, 77-річний Михайло Ковальчук - провідний член Російської академії наук, який очолює Курчатовський інститут ядерних досліджень.

"Великий бос поставив завдання, і чиновники кинулися його виконувати всіма можливими способами", - заявляє один з анонімних російських дослідників.

Крім того, існує інформація, що, попри доступ до кращого медичного обслуговування, Путін не соромиться і "народних" методів. Наприклад, за даними The Times, він регулярно приймає ванни з екстрактом із крові.

Москва постаралась? Трамп пообіцяв Маску посаду в разі перемоги на виборах

субота, 7 вересень 2024, 0:30

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп стверджує, що в разі перемоги на виборах він створить комісію із ефективності уряду на чолі із мільярдером Ілоном Маском. Про це повідомляє Reuters із посиланням на промову колишнього ...

"Ми стикаємося з відсутністю достатньої кількості систем ППО": Експерти пояснили, чому РФ "засипає" Київ ракетами і скільки це може тривати

п’ятниця, 6 вересень 2024, 23:58

Російська Федерація вранці 2 вересня завдала масованого удару балістикою та крилатими ракетами по Києву. Уламки впали в різних районах, повідомляється про не менше трьох постраждалих, передають Патріоти України. РБК-Україна з'ясовувало, чому росіяни ви...