Поки Лукашенко при владі, Білорусь завжди буде загрозою для Європи та України, - білоруський опозиціонер

Заступник голови Об'єднаного перехідного кабінету Білорусі Павло Латушко переконаний, що режим Лукашенка є серйозною загрозою для України та Європи. Таку думку він висловив в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"Не потрібно недооцінювати слова Лукашенка про ядерну зброю на території Білорусі. Якщо Лукашенко про щось говорить, то намагається цього досягнути. Я чудово знаю цю людину. Ця людина дуже мстива і він завжди досягає своїх негативних цілей. Він займався політичними вбивствами та репресіями суспільства. Тому не слід ставитися до цих слів, як просто до його риторики", - пояснив Латушко.

Білоруський опозиціонер наголосив, що в Європі ніяк не реагують на дії Лукашенка. "Звісно реалізувати свої плани без Росії він не зможе. Я б не виключав того, що ядерна зброя зʼявиться на території Білорусі найближчим часом. Їм плювати на міжнародні домовленості.

Тому сьогодні в обличчі Лукашенка ми бачимо ядерного шантажиста. Це проблема для Європи. І Захід дозволяє Лукашенку робити те, що він робить. Це стратегічна помилка європейців. Є маса інструментів, щоб покарати Лукашенка. Проте вони нічого не роблять. Саме тому, поки Лукашенко буде при владі, Білорусь буде залишатись загрозою для Європи та України", - додав він.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....