"Поки молився, пістолет Макарова підрізав": Кадирівці настільки захопилися мародерством, що крадуть навіть у російських військових (аудіо)

Спецпідрозділ Росгвардії з Чечні, який підпорядковується Рамзану Кадирову, позиціювався країною-агресоркою, як найжорстокіший загін. Утім, 2 місяці війни в Україні показали, що кадирівці здатні лише на залякування та мародерство, зазначають Патріоти України.

Уже в березні стало відомо, що більшість солдатів з Чечні намагаються не брати участь у реальних протистояннях. А їхній ватажок, попри активний піар, так і не приїхав в Україну.

Кадирівці крадуть навіть у "своїх"

Про мародерства солдатів із Чечні свідчить і нова телефонна розмова загарбників, яку вдалося перехопити СБУ. Так, один з окупантів, який перебуває на Херсонщині, скаржиться знайомому, що чеченці вкрали у нього пістолет.

"Приїхали, ніби, помолитися. Впустив, короче… Він поки молився, пістолет Макарова підрізав. Пригнули в тачку і з***лися", – розповідає російський загарбник.

За втрату зброї його відправили копати окопи. А потім з’ясувалося, що просто так за цю провину не відкупитися, тож йому дали 2 дні на пошуки. "Якщо не знайду, мене завалять. І спишуть, що пропав, що мене укропи застрелили", – пояснює він знайомому.

Відпрацювали влучно: Розвідники знищили техніку та польовий склад РФ на Запорізькому напрямку (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 10:57

Українські розвідники знищили до десяти одиниць техніки та польовий склад російських військових. Такі результати ГУР показало лише за дві доби, передають Патріоти України. "Горять "УАЗи" і "КамАЗи", пікап з туреллю (турельна установка, - ред), бензовоз...

Бояться намірів Путіна: Країни Балтії будують укріплення на кордоні з Росією, - Financial Times

четвер, 18 квітень 2024, 10:50

Естонія значно зміцнить східний кордон НАТО з Росією. Сотні посилених бункерів буде побудовано як частину нової оборонної лінії для захисту країн Балтії - і, як наслідок, всього західного оборонного альянсу - від нападу Росії, передають Патріоти Україн...