"Поки нам не можна сподіватися, що противник підніме руки і масово здаватиметься у полон", - військовий експерт

У Росії справді закінчуються високоточні ракети, тож з одного боку це тішить. А з іншого, високоточної стало менше, проте інших видів та типів ракет – ще вистачить. Про це у ефірі 24 каналу розповів військовий експерт Сергій Грабський, передають Патріоти України.

Він також додав, що ворог ще не втратив наступальний потенціал і досить великі запаси військової техніки. "Точність та частота таких ударів високоточними ракетами справді зменшиться, але що це за зброя. ЇЇ розробляли у 60-70 роках минулого століття і вона призначалась для точкового ураження і перенесення ядерного заряду", – зазначає Грабський.

Зменшення кількості високоточних ракет і небезпека для України

На думку експерта, якщо припустити, що окупанти планують влучити у військовий об'єкт, то при нашій щільній міській забудові, така ракета може потрапити й у житловий будинок. Тому дуже важливо не нехтувати сигналами повітряної тривоги і прямувати в укриття.

"Щодо деморалізації, то війська першого ешелону розбиті морально і у них справді немає бойового духу. Поки нам не можна сподіватися, що противник підніме руки і масово здаватиметься у полон," – зазначає експерт.

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...