Поки не здав СБУ всю фракцію п'ятої колони: ОПЗЖ внесла 2 000 000 грн застави за "експерта" з каналів Медведчука

Кажуть "з зарплат назбирали".

Підозрюваного у державній зраді проросійського експерта Юрія Дудкіна звільнили з-під варти. За нього внесли заставу депутати з “Опозиційної платформи – За життя», повідомляють Патріоти України з посиланням на “Громадське”.

Дудкіна випустили з ізолятора тимчасового тримання Служби безпеки України під заставу в 2 млн грн. Зустрічати “експерта” прийшов нардеп від ОПЗЖ Віктор Чорний. За словами Дудкіна, депутати назбирали на заставу зі своїх зарплат.

Водночас під будівлею ІТТ зібралося близько десятка людей з плакатами в руках: “Дудкін-агент ФСБ”, ” Юра! Чемодан, вокзал, Росія ” і так далі.

Дудкін, коментуючи оголошену йому підозру, заявив, що на російських каналах виступає багато інших українських політиків і експертів. Тому він не бачить в цьому “нічого поганого”.

“Я так навскидку в камері по пам’яті відтворив понад 15 прізвищ на чолі яких стоїть експрезидент України Леонід Кравчук, який також співпрацює з російськими телеканалами і практично щодня виходить з ними в телеефір. Всі інші моменти, що стосуються підкупу мене, це нісенітниця собача”, – сказав він.

СБУ затримала чергового зрадника, який працював на росіян (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 20:02

Співробітники СБУ викрили зрадника, який створював кремлівську пропаганду на замовлення розвідки РФ. За роботу агентові окупанти заплатили майже 250 тис. у гривневому еквіваленті. Тепер він отримав те, на що заслуговує – 15 років тюрми. Про це повідоми...

Але радіти поки що зарано: У Хорватії на виборах перемогла проукраїнська партія

четвер, 18 квітень 2024, 19:14

У Хорватії партія проукраїнського прем’єр-міністра Андрея Пленковича "Хорватський демократичний союз" перемогла на дострокових парламентських виборах, але не набрала абсолютної більшості, і тепер муситиме домовлятися про коаліцію, передають Патріоти Ук...