"Поки не зупинить Путін": Тік-ток війська Кадирова розмріялися про "взяття" Берліна (відео)

Спікер парламенту Чечні Магомед Даудов розмріявся, що російська окупаційна армія нібито "візьме" Берлін. Водночас він наголосив, що війська РФ воюватимуть, доки не зупинить президент Росії Володимир Путін, передають Патріоти України.

Також окупант заявив, що кадировці зібралися захищати у Європі іслам. Відео з агресивними заявами Даудова опублікувала у Twitter американська журналістка Джулі Девіс.

Окупант-кадировець розповів, що війська РФ "захищають в Україні іслам та цінності". Також він видав, що кадировці беруть участь у "джихаді" (поняття в ісламі, що означає боротьбу за віру).

У своїй агресивній заяві Даудов не уточнив, від кого та навіщо кадировці збираються захищати іслам та "брати" Берлін.

"Далі взагалі сумнівів не має бути. І "ДНР", і Миколаїв, і Херсон, і Одеса... Поки Володимир Володимирович Путін не зупинить нас, ми ще, Аллах, дійдемо до Берліна. Ми переможемо, у цьому немає сумніву", – заявив кадировець.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...