Поки Путін бомбить Україну: у Чувашії помер пацієнт, якого везли на тачці до швидкої, бо водій не ризикнув їхати хистким мостом (відео)

Поки Росія зайнята знищенням українських міст і сіл, у російських регіонах хворих до карет швидкої допомоги доводиться буквально тягнути на собі їхнім близьким. Такий випадок було зафіксовано, наприклад, у Чувашії, де водій швидкої не ризикнув їхати бездоріжжям і хистким мостом, тому пацієнта до машини його рідня та сусіди везли на садовій тачці, передають Патріоти України.

Відео чергової ганьби "наддержави"опублікував російський блогер Анатолій Несміян. Згодом стало відомо, що пенсіонер, який не отримав своєчасної медичної допомоги, помер у лікарні.

За його словами, місцева прокуратура вже взялася за справу, ось тільки притягнути до відповідальності можуть не представників місцевої влади, які в документації рапортують, що міст у повному порядку, а водія швидкої, який побоявся впасти в річку разом із авто.

"Російська медицина. Безжальна і нещадна. У Чувашії пацієнта на тачці везуть до машини швидкої допомоги, тому що водій не ризикнув їхати хистким мостом, до якого ще не так просто дістатися. Місцева прокуратура вже вивчає питання, міністерство транспорту Чувашії вже відрапортувало, що міст справний, а 200 метрів дороги до нього обов'язково доведуть до ладу – буквально вже ось-ось. Як тільки, так одразу. Але навряд чи це точкова проблема одного конкретного села", – пише Несміян.

Він не втримався від зауваження, що між витрачанням мільярдів на війну проти України і тим, що у Чувашії роль швидкої виконує садова тачка, є певний зв'язок.

"Власне до медицини тут, звичайно, питань немає. Вона живе і працює в тих умовах, які створені. А вони такі, що простіше штурмувати і стирати в пил чужі міста, ніж вирішити завдання будівництва звичайної дороги у своєму селі. Це явно дешевше навіть одного "аналоговнєтного" танка. Тут і криється ключова проблема – одна справа, коли ви несете з собою нове і краще життя, інша – коли ви не в змозі побудувати нормальне життя у себе і знищуєте його в інших. Не дивно, що охочих спробувати усі принади такого життя якось не дуже багато. Не в чергу, прямо скажемо", – іронічно охарактеризував імперські потуги Кремля Несміян.

Згодом, як повідомляє NEXTA Live, пенсіонер, який не отримав своєчасної медичної допомоги, помер у лікарні. "Помер пенсіонер, якого у Чувашії везли у будівельній тачці до карети швидкої допомоги", – зазначено у повідомленні.

За інформацією російського видання "База", лікарі виявили у пацієнта виразку 12-палої кишки, але, незважаючи на ускладнення у вигляді перитоніту, операцію чомусь призначили на наступний день. Відразу після процедури він помер.

"До лікарні чоловік потрапив за допомогою садового транспорту — швидка допомога не змогла приїхати до нього чи то через аварійний мост, чи то через розмиті після дощу дороги. Суті це не змінює — на тачці його везли більше години. Можливо, якщо чоловік раніше потрапив би до лікарні, його вдалося б врятувати", – зазначено в повідомленні.

"Для російської пропаганди зʼявиться чудовий козир": Експерт пояснив, як Росія бачить майбутню війну з Альянсом

вівторок, 19 березень 2024, 0:30

Експерт з міжнародної безпеки Фонду "Демократичні ініціативи" Тарас Жовтенко вважає, що Росія може готуватись до обмеженої гібридної операції на території однієї з країн НАТО. Таку думку він висловив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Ще о...

Гарно зарекомендували себе у розвідці, та патрулюванні: Бельгія надасть Україні 300 штук італійських броньованих позашляховиків LMV, - ЗМІ

вівторок, 19 березень 2024, 0:04

Бельгія готує пакет військової допомоги для України, який міститиме 300 броньованих позашляховиків LMV, повідомляє видання Shephard Media. Компанія Iveco DV представила LMV 4x4 у 2001 році, як автомобіль із високим рівнем прохідності та захисту броні. ...