"Поки Росія нападає на Україну, готуйтеся до власної війни з Кремлем": Заступник командира Третьої штурмової бригади Жорін звернувся до Заходу

Заступник командира 3-ї десантно-штурмової бригади Максим Жорін попередив, що Росія готова "проковтнути" всю Європу та закликав Захід посилити оборонну спроможність. Про це він заявив у інтерв'ю The Independent, передають Патріоти України.

Жорін зробив тривожне попередження українським партнерам, заявивши, що Захід повинен терміново готуватися, адже Росія не зупиниться на Україні.

"Створити серйозні оборонні системи, які могли б протистояти Росії, тому що вона, безсумнівно, відкриє свій рот і спробує проковтнути решту Європи", - наголосив він.

За його словами, можливо, Третя штурмова бригада і мінімізує російський наступ, однак загроза нового наступу путінських військ зараз є реальною.

І тоді наступною буде Європа. "Використовуйте цей час з розумом, - порадив заступник командувача, звертаючись безпосередньо до західних партнерів України. - Поки Росія нападає на Україну, готуйтеся до власної війни з Росією".

Куди поділася перша лінія оборони на Харківщині та хто відповідав за фортифікацію - заява ОВА

четвер, 16 травень 2024, 7:26

Після початку наступу російської армії на Харківщину 10 травня Сили оборони України відступили на декілька кілометрів вглиб території. За кілька днів війська РФ окупували десяток прикордонних сіл, перш ніж їх просування пригальмували українські захисни...

Ніяк інакше? Група Єрмака-Расмуссена назвала крайню дату вступу України в НАТО

четвер, 16 травень 2024, 6:22

Міжнародна робоча група з безпекових питань та євроатлантичної інтеграції України Єрмака-Расмуссена пропонує встановити чіткі часові межі вступу нашої держави до НАТО. Група підготувала пропозиції, в яких назвала крайню дату вступу України до Північноа...