Поки росіяни сидять без газу: У мережі показали будинок глави "Газпрому" Міллера за 240 млн доларів

Команда опозиціонера Олексія Навального провела розслідування і показала в мережі два величезні маєтки Олексія Міллера, голови "Газпрому". Якщо один із маєтків — Міллегоф (за аналогією зі знаменитим Петергофом) вже згадували у розслідуваннях, але наявність ще одного гігантського палацу стала сюрпризом. Про це пише Proekt, передають Патріоти України.

Міллергоф знаходиться в селищі Бережки й своїми розмірами перевершує всі особняки поряд. Побудований він у класичному європейському стилі із французьким парком. Ділянка займає понад 15 гектарів, площа палацу — майже три тисячі квадратних метрів. Вартість палацу Міллергоф — близько 97 мільйонів доларів.

У "Газпромі" приналежність палацу Міллеру всіляко заперечували, прессекретар Сергій Купріянов навіть говорив, що це просто "об'єкт національної ваги", але самого Міллера сусіди часто бачили на будівництві, який наглядав за процесом.

Але галас був занадто великий і тому будівництво заморозили майже на десять років. Міллер у ньому не живе, зате в ньому знімали шоу "Холостяк" для каналу ТНТ з Тіматі.

Саме у Міллергофі російський репер проводив кастинг серед учасниць. Також палац здається для весіль, конференцій та інших заходів.

Але глава "Газпрому" все ще потребував житла, так що побудований ще один палац, у підмосковному селищі Грінфілд, за 37 км на захід від російської столиці. Саме тут знаходиться найдорожчий будинок РФ — заміський маєток Зіяда Манасіра, нафтового магната з Йорданії, також пов'язаного з "Газпромом". Зараз його величезний маєток продається за 120 мільйонів доларів.

Поруч розташований новий палац Міллера — величезний маєток, розташований на 62 000 м². Це один з найбільших і найдорожчих приватних будинків Росії. Він також побудований у класичному стилі, на території є алея, що проходить через усю ділянку — головний будинок, що нагадує палац, фонтани, статуї левів, гостьовий будинок, православна капличка, кілька будиночків охорони, будинок прислуги, оранжерея, стайня і навіть затишна альтанка. Все це коштує близько 240 мільйонів доларів.

Наявність конюшні невипадкова. Олексій Міллер захоплюється перегонами, і коні є для нього найкращим подарунком. Загалом у нього п'ять коней — Бомбей, Севінч Хон, Веселий, Фрагрант та Транс. Ось для них і збудована стайня.

Примітно, але в шикарному будинку, крім звичайних винних погребів та камінних залів, також є таке незвичайне приміщення, як "шубосховище" та ціла зала лише для подарунків. Фото інтер'єрів розслідувачам знайти не вдалося, але, судячи з нарисів дизайнерів, — у внутрішніх приміщеннях багато золота, натурального дерева цінних порід та скульптур.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...