Поки що як свідка: Портнова викликали на допит до Генеральної прокуратури у справі Майдану

Генпрокуратура викликала на допит колишнього заступника голови Адміністрації президента, радника президента-втікача Віктора Януковича Андрія Портнова. Про це пише theБабель з посиланням на керівника управління спецрозслідувань Генеральної прокуратури Сергія Горбатюка, зазначають Патріоти України.

За його словами, Портнова викликали в Генпрокуратуру 27 травня, як свідка у справах Майдану.

Татусь "драконівських законів Януковича" вже встиг відреагувати на виклик у соцмережі: "Прочитал в СМИ, что меня вызвали в ГПУ по делу Майдана. Обязательно приду. Никогда раньше не доводилось оказаться в самом центре воровской малины", - написав одіозний діяч.

Нагадаємо, 19 травня Андрій Портнов повернувся в Україну після того, як виїхав з країни після перемоги Революції Гідності. Він обіцяв найперше почати роботу по притягненню до відповідальності Петра Порошенка і його команди, тому відразу приїхавши в Україну він подав першу заяву на п’ятого президента за відправлення кораблів у Керченську протоку.

Згодом стало відомо, що Портнов зміг повернутися в Україну через те, що заступник генпрокурора Юрій Столярчук закрив проти нього кримінальну справу.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...