Поки що питання "зняте із порядку денного": Жданов дав прогноз, чи можуть війська РФ знову піти у наступ на Київ

Військовий експерт Олег Жданов вважає, що Росія наразі не здатна розпочати повторний штурм Києва. Для цього необхідно багато ресурсів, якими окупанти не володіють. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24", передають Патріоти України.

За словами Жданова, кількість військ, які Кремль зібрав на північному кордоні України, катастрофічно мала.

"Можливість повторного наступу російських військ на Київ я оцінюю рівною нулю. Чому? Тому, що та кількість військ, яку Російська Федерація збирає вздовж Чернігівської та Сумської області вона настільки мала, що її буде достатньо лише для розвідки боєм, якщо вони спробують атакувати наших українців", – прокоментував експерт.

Він вважає, що зараз немає ознак стягування милий армії РФ на Київський напрямок. "На сьогодні ще одного угруповання чисельністю 150-170 тисяч людей ми не спостерігаємо. Формування його для РФ у найближчі місяці неможливе, тому питання другого походу на Київ з порядку денного зняте", – підсумував Жданов.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....