Поки що справи йдуть непогано: У Міноборони України назвали перші результати рекрутингу

Міноборони України активно впроваджує рекрутингову модель мобілізації. За словами уповноваженого представника Міноборони України з питань рекрутингу Олексія Бежевця, до 22 рекрутингових центрів уже звернулося понад 6,6 тисячі осіб, передають Патріоти України.

Під час презентації проєкту "Техно рекрутинг", який стосується спеціалізованої технічної дорекрутингової підготовки громадян, Бежевець повідомив, що мережа рекрутингових центрів активно розвивається та розростається по всій країні.

За його словами, вже можна говорити, що така модель мобілізації показує гарні результати:

  • звернень громадян – понад 6600;
  • погоджено для підбору вакансій – близько 1500 кандидатів;
  • вже стали військовослужбовцями – майже 150 осіб.

Бежевець додав, що особи, для яких підбираються вакансії, вже сконтактовані з військовими частинами і навчальними центрами.

Джерело: Укрінформ

"Якщо хтось перемагає, значить хтось програє": Портников пояснив ставлення Трампа до Путіна і Зеленського

вівторок, 17 вересень 2024, 0:18

Журналіст Віталій Портников пояснив, чому Трамп не говорить про Україну з точки зору перемоги, а виключно з точки зору закінчення війни. Про це він розповів у етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Він вважає, що в нього гарні стосунк...

Але є "але": Столтенберг визнав, що НАТО могло б не допустити вторгнення РФ до України у 2022 році

понеділок, 16 вересень 2024, 23:49

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Альянс міг би зробити більше для озброєння України, щоб запобігти російському вторгненню у 2022 році Про це повідомляє Reuters, передають Патріоти України. "Зараз ми надаємо військові засоби для війн...