Поки ті спали п’яні: Бійці ССО ліквідували 13 окупантів і взяли в полон російських офіцерів, - Роман Цимбалюк

Військовослужбовці Сил спеціальних операцій Збройних сил України знищили 13 російських окупантів, пробравшись до них на позиції. Два офіцери окупаційної армії Росії потрапили до українських військових у полон. Про це на своєму каналі у Telegram у четвер, 11 серпня, повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України.

За його словами, військові країни-агресора в цей час були п'яними. "У підрозділах, які беруть участь у "спеціальній військовій операції" на території України, розвиваються нові фобії. До фобії літаючих об'єктів у небі додалася фобія засинати. Так ССО ЗСУ, пробравшись вночі на позиції ЗС РФ, знищили 13 військовослужбовців, 2 офіцерів узяли в полон", – написав він.

Цимбалюк зазначив, що, за словами російських окупантів, такі інциденти відбуваються не вперше. "Однією з причин цих інцидентів є те, що офіцери замість того, щоб управляти оборонною позицією, просто вживають алкогольні напої", – йдеться у повідомленні журналіста.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...