Поки тільки на папері: Глава терористичної "ЛНР" вже привласнив собі всю Луганську область

Голова терористичної організації "ЛНР" Леонід Пасічник самовільно визначив територію "республіки" у межах Луганської області. Він видав злочинний "указ" 12 березня. "Документ" опублікували пропагандистські ЗМІ, передають Патріоти України.

У ньому зазначено: привести "адміністративно-територіальний поділ "Республіки" у відповідність до адміністративно-територіального поділу Луганської області України станом на 18 травня 2014 року".

"Указ" набирає чинності з дня підписання , а його виконання контролюватиметься особисто Пасічником.

Нагадаємо, 22 лютого президент РФ Володимир Путін заявив, що Росія визнала терористичні організації "ДНР" і "ЛНР" у тих межах, які позначено в їх так званих "конституціях". Мінських угод більше не існує.

Ситуація погіршилась: Україна вже втратила більше територій, ніж повернула під час контрнаступу, - WP

субота, 18 травень 2024, 9:57

Російська армія тисне на Сили оборони України на великій території.Як пише The Washington Post, Росія завдає ударів по українських позиціях уздовж майже 1000-кілометрової лінії фронту, посилюючи свої позиції в той час, коли Сили оборони України все ще...

Удар під дих: Російський Туапсинський нафтопереробний завод зупинився після атаки безпілотників

субота, 18 травень 2024, 9:55

Пожежа, спричинена атакою українського безпілотника на російський Туапсинський нафтопереробний завод на узбережжі Чорного моря, призвела до екстреної зупинки заводу. Але є можливість досить швидко його перезапустити, пише Reuters з посиланням на два д...