Поки всі місцеві очікують на прорив ЗСУ: Губернатор Бєлгородської області пішов у відпустку (відео)

Поки Бєлгородська область чекає на можливий прорив ЗСУ, а її населення примусово евакуюють із прикордонних районів, глава регіону В’ячеслав Гладков вирішив, що зараз саме час піти у відпустку. Такою заявою він приголомшив росіян у своєму відеозверненні у соцмережах, передають Патріоти України.

За словами Гладкова, щоб ще краще виконувати свої службові обов’язки, йому необхідно добряче відпочити, а місцеві жителі, які втратили дах над головою, мають поставитися до цього з розумінням.

«Найближчі два тижні буду перебувати у відпустці. Ви маєте визнати, що, все ж, відпустка потрібна кожній людині… Тримати ситуацію буду на контролі. Постараюся, набравшись сил, повернутися для того, щоб ще з більшою якістю, більшим обсягом виконувати ті завдання, які ставитимуться перед нами, які ставить перед нами обстановка», — повідомив губернатор.

І хоча, де саме він набиратиметься сил для своїх подальших звершень, Гладков не уточнив, користувачі припускають, що навряд чи це буде Бєлгородська область або будь-який інший регіон РФ, що межує з Україною.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...