Поки Зеленський президентит, так і буде? Суд відмовився скасувати нічний домашній арешт для Антоненка та Кузьменко

Гучний розголос не заважає "зеленним" роками за сфабрикованими доказами тримати відомих та заслужених перед Батьківщиною людей під обмеженням волі

Шевченківський районний суд міста Києва залишив під нічним домашнім арештом двох фігурантів справи про вбивство журналіста Павла Шеремета – Андрія Антоненка і Юлію Кузьменко.

Відповідне рішення оголосила головуюча суддя Оксана Голуб, повідомляє Укрінформ.

“Суд ухвалив: клопотання захисника Кругового про зміну запобіжного заходу Антоненку з домашнього арешту на особисте зобов’язання – залишити без задоволення. Клопотання захисника Безпалого про зміну запобіжного заходу Кузьменко з домашнього арешту на особисте зобов’язання – залишити без задоволення”, – резюмувала суддя.

Крім того, суд залишив без задоволення клопотання захисника Кузьменко Тараса Безпалого на надання тимчасового доступу до низки документів, які знаходяться у володінні Офісу генерального прокурора, Адміністрації Державної прикордонної служби та Київського науково-дослідного інституту судових експертиз.

До того ж під час засідання також було досліджено частину доказів сторони захисту щодо ще однієї обвинуваченої у цій справі – Яни Дугарь.

Після цього суд відклав розгляд цієї справи до 9 лютого на 15:00.

Раніше фігурантка справи про вбивство журналіста Павла Шеремета Яна Дугарь заявила, що за нею стежать.

Вона нагадала про нещодавню загибель громадянина Білорусі Віталія Шишова, якого виявили повішеним у лісовому масиві в Києві та у зв’язку з цим повідомила, що останнім часом помічає стеження і за собою.


Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...

Вже третя атака за останній час: Безпілотник вдарив по ЗАЕС – МАГАТЕ

четвер, 18 квітень 2024, 23:50

Зранку 18 квітня дрон атакував навчальний центр Запорізької атомної електростанції. Про це повідомляє пресслужба Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), передають Патріоти України. Повідомляється, що обійшлося без пошкоджень та людських жерт...