Покидьки переметнулись у "рускій мір": Ексспівробітники СБУ Руденко і Зубков катували людей у підвалах на окупованій Луганщині

Про це в ефірі Громадського радіо розповів аналітик Східноукраїнського центру громадських ініціатив, зазначають Патріоти України.

"Якщо говорити про підвали-катівні Павла Дрьомова, розташовані у Стаханові у 2014 році, то там був експрацівник СБУ Андрій Руденко (під позивним Консул). З ним працював Святий. Нам вдалося дізнатися, що це був Ігор Зубков. Ці люди та багато інших, які були слідчими, катували людей у підвалах у 2014 році, сьогодні мають посади у спецслужбах "ЛНР". Я думаю, що вони нині у розшуку. Хоча є люди, яких не розшукують. Наприклад, наглядач Прохоров (Бізон) із в’язниці підрозділу Остапа Чорного", - заявив Ставірський.

Вологий підвал на Донбасі - справжня камера тортур Він зазначив, що робота над звітом ще не завершена. Після фіналу команда оприлюднить всю інформацію і передасть її правоохоронцям.

Також, за словами Ставірського, на Луганщині однією з основних в’язниць, які діють і сьогодні, є в’язниця на території колишнього Луганського управління СБУ. У підвалах її корпусів облаштовані камери для полонених.

"Люди, які нам давали свідчення, колишні бранці, часто не знали, хто їх катував. Вони чули лише їхні позивні. Ми під час роботи над звітом намагалися встановити людей, які безпосередньо були причетні до катувань. Одним із наших досягнень є те, що нам вдалося встановити особи катів, попри мізер інформації про них", - сказав Ставірський.


"Асоціації пацієнтів із психічними розладами вас не вистачає": Безугла показала свою повістку

четвер, 18 квітень 2024, 23:14

Одіозна нардепка Мар'яна Безугла продовжує виводити користувачів на емоції. Так, вона показала свою повістку. Про це народна депутатка Мар'яна Безугла написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. "Знайшла свою повістку", – написал...

"Відкрию невеличку таємницю": Кулеба заявив, що Нідерланди не єдині, хто зараз готовий купити Patriot для України

четвер, 18 квітень 2024, 22:44

Нідерланди не єдині, хто готовий просто зараз викупити батарею ППО Patriot для подальшої передачі Україні. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. . «Відкрию невеличк...