"Покидьки, тупиці і бидло": Російський генерал влаштував жорсткі розбірки серед найманців

В "ДНР" вже не приховують ні військової допомоги Росії, ні присутність російських генералів або офіцерів.​

Генерал збройних сил Росії на прізвище Федоров, який недавно приїхав на окупований Донбас в якості одного з кураторів, влаштував жорсткі розбірки серед найманців "ЛДНР" через їхні обстріли українських позицій. Про це у своєму блозі написав донецький блогер Макс Баринов, передають Патріоти України.

За його словами, це викликало цілу істерику в лавах терористів, про що один з них написав в закритому телеграм-каналі.

Скрін-шот"Генерал Федоров, позивний Фокусник, відкрито заявив найманцям "ДНР", що у нього в ЗСУ є однокашник, який скаржиться, що ті постійно провокують українських військовослужбовців. Ця заява викликала істерику в лавах терористів. Виходить, генерал більше вірить українському товаришеві по службі, ніж їм. І взагалі російські генерали викликають у них справжню ненависть і злобу, адже ті відносяться до найманців, як до покидьків, повних тупиць і бидла", – підкреслив блогер.

Таким чином, за його словами, в "ДНР" вже не приховують ні військової допомоги Росії, ні присутність російських генералів або офіцерів.

"Терористи хотіли б активізації війни, тільки кому це потрібно? Російські паспорти видають,"народна влада ДНР" крутить бізнес, всіх все влаштовує. Незадоволені лише патріоти рускої весни. Тільки кому цікава їхня думка", – поцікавився блогер.

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...