Полетіли голови: У РФ прибирають генералів через провал війни в Україні, - ISW

У РФ змінили командувача Повітряно-десантних військ і, можливо, начальника Південного військового округу, призначивши нового головнокомандувача окупаційних військ в Україні, передають Патріоти України.

У звіті Американського Інституту вивчення війни (ISW) повідомили, що кадрові "чистки" у вищому військовому командуванні свідчать про тривалу дисфункцію Кремля у веденні війни.

Так, чинний начальник штабу центрального військового округу генерал-полковник Михайло Теплінський замінить нинішнього командувача Повітряно-десантних військ РФ генерал-полковника Андрія Сердюкова. Останнього звільнили за провали в Україні і величезні втрати серед десантників.

Очікується, що незабаром Кремль призначить генерала армії Сергія Суровікіна, який зараз командує повітряно-космічними силами, командувачем Південного військового округу (ПВО). Це означає, що Суровікін фактично замінить чинного командувача "спецоперації" Олександра Дворнікова, повідомляють аналітики.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...