Полетіли голови: Зеленський поставив крапку у питанні із звільненням Труби

Президент України Володимир Зеленський підписав закон, який передбачає звільнення директора Державного бюро розслідувань Романа Труби. Інформація про це з'явилася на сайті Верховної Ради України 24 грудня, передають Патріоти України.

На сторінці документа з'явилася позначка, що в цей день він був повернутий до парламенту за підписом президента. Закон набуде чинності на наступний день з моменту його публікації.

Сам Труба також встиг відреагувати на підписання закону про звільнення на особистому Telegram-каналі. "Зміни до закону про ДБР підписані. З набуттям чинності директор і заступники достроково припиняють повноваження", – написав він.


"Крах плана бандеровского недоумка": Медведєв розкритикував Саміт миру, який організовує Швейцарія

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:17

Заступник голови радбезу РФ Дмитро Медведєв розповів, яку користь для Росії він вбачає у Глобальному саміті миру, запланованому на червень цього року. Про це він розповів підписникам у Telegram, передають Патріоти України. "Користь потрійна. По-перше, ...

Ціна нашого тепла та світла: Скільки енергетиків постраждали від атак на ТЕС із початку війни

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:06

З початку повномасштабного вторгнення внаслідок атак російської армії на теплоелектростанції ДТЕК було поранено 51 енергетика, троє загинули. Про це повідомив генеральний директор ДТЕК Енерго Ільдар Салєєв у Facebook 3 травня, передають Патріоти Україн...