Полетіли голови: Зі "Слуги народу" у Раді вигнали двох "незгодних" нардепів (відео)

У п'ятницю, 15 листопада, на закритому засіданні фракції "Слуга народу" виключили з її лав народних депутатів Анну Скороход та Антона Полякова, передають Патріоти України.

За словами Полякова, на фракції було менше 120 чоловік з 252. Тому за їх зі Скороход виключення проголосували трохи більше 60 нардепів.

Антон Поляков

Після виключення з фракції, Скороход заявила про політичні переслыдування. Вона порівняла дії нинішньої влади з часом президента-втікача Віктора Януковича. Нардеп повідомила, що вчора, 14 листопада на засіданні нардепам погрожував глава фракції Давид Арахамія.

Також за словами Скороход, їй дзвонять Офісу президента, і змушують голосувати за лобістські закони під видом ініціатив ОПУ. Крім того, вона додала, що можливо з фракції "СН" виключать 15 нардепів.

Скороход також пояснила, що в "Слугу народу" зайдуть два позафракційних депутатів для підтримки чисельності фракції. Імена політиків пізніше озвучать на засіданні фракції.

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...

Генштаб закликав не втягувати ЗСУ в політичну боротьбу, Ганна Маляр різко відреагувала

вівторок, 16 квітень 2024, 22:42

16 квітня Генеральний штаб Збройних сил України заявив у Facebook про появу спекуляцій щодо системи комунікацій Генштабу, передають Патріоти України. "Останнім часом з'являється чимало спекуляцій щодо системи комунікацій Генерального штабу Збройних сил...