"Поляків забудуть як націю": Російський чемпіон Олімпійських ігор заявив про вічну вірність росіян уряду та державі

Чотириразовий олімпійський чемпіон Олександр Тихонов зізнався у вірності російській владі всіх спортсменів та громадян країни-агресорки. Він також зневажливо висловився на адресу міністра спорту Польщі Каміля Бортничука, який запропонував варіант із допуском атлетів із РФ до участі в Олімпійських іграх 2024 року в Парижі у складі збірної біженців. Про це Тихонов, відомий своїми фашистськими поглядами, заявив у коментарі пропагандистському інформаційному агентству "Р-Спорт", передають Патріоти України.

Колишній біатлоніст висловив упевненість у тому, що нинішня польська влада скоро опиниться в немилості свого народу. Він фактично захопився тим, що в Росії відсутні демократичні вибори та зміна влади.

"Я можу сказати лише одне: цього міністра спорту, президента Польщі Анджея Дуду та їх народ скоро почнуть зневажати. Вони не розуміють, що це поляки можуть зраджувати своїй державі та уряду, а росіяни – ніколи! Я в цьому не сумніваюся. Я думаю, що скоро все зміниться: поляків забудуть як націю. Торгаші! Спекулянти!" - заявив Тихонов.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...