Поляки розуміють більше, ніж 73% українців? "Gazeta Wyborcza" розмістила статтю під назвою "Порошенко відправляє Путіна в нокаут"

Журналіст і блогер Дмитро Вовнянко розповідає у себе в Facebook, що польська «Gazeta Wyborcza» розмістила статтю під назвою «Порошенко відправляє Путіна в нокаут», передають Патріоти України.

Блогер зазначає, можна собі уявити тільки. Поляки нічого не знають про «Свинарчуків». Для поляків взагалі не авторитет Бігус, що трактує записи, де немає Петра Порошенка. Поляки прекрасно знають, які аудіозаписи можна клепати при сучасному розвитку техніки - вони для них не доказ. Поляки не знають, що, коли мова йде про Порошенка, авторитетом і джерелом повинен ставати навіть російський агент Андрій Деркач. Кожен український патріот вам скаже. І вже повна катастрофа - полякам до лампочки «антирейтинг Порошенка». Як тепер з цим жити?
Дмитро Вовнянко зазначає, тепер саме час згадати ще дещо. Українці їздять на заробітки до поляків, а не поляки в Україну. Чому так? І в першу чергу тому, що поляки бачать, як Порошенко нокаутує Путіна. Тоді як 73% українців побачили тільки потоки брехні про Порошенка? Брехні від олігархів і ворогів.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...