Полінувалися навіть відфотошопити: Російські пропагандисти зганьбилися, "вкравши" фото Порошенка про допомогу ЗСУ

Очевидно, авторам російських пабліків стали затримувати зарплати чи залишили без премій. Як інакше пояснити настільки незграбну пропаганду, яку вони "клепають" на своїх каналах, навіть не намагаючись справити враження достовірності, передають Патріоти України.

Черговий фейк із кремлівських платформ викрили на Telegram-каналі Bucha Life. Втім, не викрити подібне "вкидання" просто неможливо, адже на кадрах про уявну допомогу для "народної міліції" недореспубліки ДНР "засвітився" сам п'ятий президент України Петро Порошенко.

Пропагандисти просто нахабно вкрали фото колишнього гаранта на тлі автостоянки з припаркованими пікапами для армії ЗСУ та привласнили своїм російським волонтерам. Поспіхом зліпити новий фейк горе-модератори навіть не прибрали відомого, зокрема й у РФ, політика, чим викликали лише глузування. "Російські волонтери передали п'ять пікапів народної міліції ДНР", – написали у комічному посту.


Добровільно став поліцаєм в окупантів: Судитимуть жителя Харківщини, який затримував колишніх військових (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 11:59

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо 32-річного жителя міста Вовчанськ, який під час окупації добровільно пішов працювати у "поліцію" загарбників. Слідчі встановили, що чоловік став так званим "помічником оп...

Війна не завада: У Міноборони під час аудитів виявили порушень на понад 10 мільярдів

вівторок, 16 квітень 2024, 11:28

За підсумками внутрішнього аудиту, яке проводило Міністерство оборони України, виявлено порушення на загальну суму більше ніж 10 млрд грн. Про це в інтерв’ю "Укрінформу" повідомив заступник міністра оборони України Юрій Джигир, передають Патріоти Украї...