Політолог пояснив, чому НАБУ не хоче порушувати справи проти керівництва ДБР (відео)

Причина насправді дуже банальна...

Віктор Уколов. Фото: Високий замок.

Національне антикорупційне бюро не порушує справи проти керівників ДБР, попри очевидні докази. Про це заявив політтехнолог Віктор Уколов ведучому Матвію Ганапольськом у в ефірі телеканалу "Прямий", передають Патріоти України.

"На початку грудня відбулися обшуки у Ігоря Щербини, якого звинувачують у продажі справи ДБР і про цю справу НАБУ дізналася саме з "касетного скандалу". Невже НАБУ так само є залежним, а не є незалежним, яким воно має бути згідно з законом.

Можливо, це пов'язано з кримінальним правопорушенням, яке доведене стосовно директора НАБУ Артема Ситника, а це означає, що він внесений до реєстрів корупціонерів і виникає оксюморон - людина, яка має боротися з корупцією, занесена до реєстру корупціонерів на підставі рішення суду. Тобто він може бути слухняним, щоб його не відправили у відставку, можливо тому НАБУ не хоче порушувати кримінальне впровадження стосовно записів розмов Романа Труби", - зазначив Уколов.

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...

Треба закрити небо: Пісторіус попросив Швейцарію передати Україні Patriot

середа, 8 травень 2024, 17:44

Німеччина виступила з ініціативою щодо зміцнення протиповітряної оборони України. Так, нещодавно міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус попросив свою швейцарську колегу Віолу Амхерд поставити Києву систему Patriot. Однак переговори явно не привели н...