Поліція евакуювала вже понад 300 людей: Голова МВС Клименко розповів про атаки і оборону на Харківщині

На Харківщині українські прикордонники разом з іншими воїнами відбили низку російських атак та ведуть оборонні бої. Військовослужбовці ДПСУ та Нацгвардії утримують позиції та дають відсіч загарбникам. Про це очільник МВС України Ігор Клименко повідомив у Мережі 11 травня, передають Патріоти України.

Підрозділи МВС у прикордонних громадах Харківщини працюють у посиленому режимі. Так, бійці спецпідрозділу Нацполіції "Омега" знищили щонайменше 10 одиниць російської бронетехніки разом з десантом, автомобільну і спеціальну техніку.

Прикордонники разом з іншими захисниками відбили низку ворожих атак на різних напрямках та продовжують вести оборонні бої. У складі Сил безпеки і оборони військовослужбовці Держприкордонслужби та Нацгвардії утримують позиції та дають відсіч окупантам.

Поліцейські продовжують нести службу у громадах, які перебувають під обстрілами. На місцях ворожих обстрілів також працюють рятувальники. Міністр зазначив, що за добу у Вовчанську було задокументовано понад 30 воєнних злочинів ворога.

Наразі поліція евакуювала з області понад 300 людей. Евакуація триває і команди працюють в надважких умовах. "Ворог намагається поширити паніку серед населення, розповсюджує фейки. Довіряйте інформації лише з перевірених джерел", – закликав Клименко.

Змінили акценти: Окупанти проводять розвідку боєм біля Часового Яру, активізувалися підрозділи "Шторм Z", - Тимочко

неділя, 23 червень 2024, 21:25

Російські війська активізувалися на фронті в Донецькій області, зокрема біля Часово Яру на Краматорському напрямку. У районі міста вони проводять атаки силами підрозділів "Шторм Z". Про це заявив військовослужбовець і голова Ради резервістів Сухопутних...

Китай може захопити Тайвань без жодного пострілу і має для цього кілька варіантів, - аналітики

неділя, 23 червень 2024, 21:12

Китай може захопити Тайвань без жодного пострілу і має для цього кілька варіантів. Про це йдеться в матеріалі вашингтонського Центру стратегічних і міжнародних досліджень (CSIS), передають Патріоти України. Аналітики нагадують, що останніми роками Кита...