Поліція назвала основну версію загибелі нардепа у Києві та відреагувала на істерику прокремлівських медія про причетнісь партії Порошенка

Роковий постріл пролунав з нагородного Глока нардепа

Попередньою версією загибелі народного депутата Валерія Давиденко є самогубство. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, зазначають Патріоти України.

Він уточнив, що місці події працює слідчо-оперативна група поліції Києва. Також присутній начальник головного управління Національної поліції столиці Андрій Крищенко.

Крім того Шкіряк підтвердив інформацію Віктора Уколова до непричетності офісу партії "Європейська Солідарність" до смерті нардепа.

"Страна розмістила брехливу інформацію, що тіло знайдено в офісі ЄС. Кажуть офісу цієї партії там немає - страна поширює неправду", - написав Уколов.

Раніше з'явилась світлина загиблого з простріленою головою.

При цьому поліція відкрила провадження за статтею "умисне вбивство"

"Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчими столичної поліції розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу", - повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Порушення справи за цією статтею є стандартною процедурою при смерті людини неприроднім шляхом.

$260 млрд агресора на допомогу Україні: ЄС розробив план щодо використання доходів від заморожених активів РФ – Боррель

середа, 24 квітень 2024, 8:15

Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від «заморожених» активів Росії та витратити їх на потреби України, каже Жозеп Боррель . Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від заморожених актив...

У ворога за добу значно поменшало артилерії та автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 24 квітня

середа, 24 квітень 2024, 7:54

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.04.24 орієнтовно склали: