Політична вендета проти Порошенка матиме дуже погані наслідки, - екс-посол Канади в Україні

Відкрита вендета проти важливого, відомого партнера для західних досягнень останніх п'яти років буде стратегічною помилкою.

Роман Ващук. Фото: Радіо Свобода.

Впливовий канадський дипломат, Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні в 2014-2019 роках Роман Ващук застеріг владу України від планів "кинути Порошенка за ґрати", назвавши це "тоном, який задають емісари Портнова і Коломойського". Про це він повідомив у Twitter, інформують Патріоти України.

"Плани кинути Порошенка за ґрати були вже в середині 2019 року, тон яким задавали емісари Портнова / Коломойського в прагненні помсти за економічні та репутаційні втрати й політичні вигоди на тлі негативного суспільного сприйняття Порошенка, яке допомогли створити їхні медіа. Я казав про це раніше, і продовжую вірити в те, що очищення від корупції в оточенні попередників - це добре і необхідно. Але відкрита вендета проти важливого, відомого партнера для західних досягнень останніх п'яти років буде стратегічною помилкою і матиме дуже погані наслідки", - наголосив дипломат.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...