Політичні "ігри": Коломойський розповів, з ким неможлива коаліція "Слуги народу"

Олігарх Ігор Коломойський припустив, що після парламентських виборів партія новообраного президента Володимира Зеленського "Слуга народу" може створити коаліцію з політичними силами Юлії Тимошенко, Олега Ляшка та Анатолія Гриценка. Про це бізнесмен сказав в інтерв’ю "РБК-Україна", повідомляють Патріоти України.

Він наголосив, що у новому складі Верховної Ради неможлива коаліція фракції Зеленського з проросійськими народними депутатами.

“З Тимошенко можлива, з Ляшком, Гриценко. З нормальними людьми, а не з зрадниками, які в Москву за консультаціями їздять. Тут без компромісів. Якщо не вийде, тоді підемо на ще одні вибори. Все буде жорстко”, – додав Коломойський. Зазначимо, що вибори до парламенту мають відбутися 27 жовтня 2019 року.

Джерело: РБК-Україна

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...