Політичні "ігри" вже не рятують? "Нікому не потрібен". Лукашенко розуміє, що щохвилини його можуть вбити, - Самусь

Директор New Geopolitics Research Network Михайло Самусь в ефірі Radio NV пояснив, навіщо білоруський узурпатор Олександр Лукашенко за вказівкою російського диктатора Володимира Путіна їздить у міжнародні поїздки, зокрема у Китай, передають Патріоти України.

«Лукашенко — це людина, яка перебуває в стані, коли її можуть вбити кожної хвилини. Це Лукашенко вже розуміє. Він уже нікому не потрібен — ні Путіну, а про китайців я взагалі мовчу. Тому, звісно, Лукашенко буде їздити. Путін просить його їздити скрізь, вмовляти всіх, падати на коліна, пропонуючи все, що завгодно — „забирайте всю Білорусь, все, що є“», — каже Самусь. Але, на його думку, виникає питання: навіщо всі ці пропозиції Китаю?

«Навіщо Китаю брати якусь Білорусь чи Росію і зараз покладати на себе відповідальність за ті воєнні злочини, що натворив Путін? Я розумію, що китайці перебувають у своїй комуністичній ідеології, але я не думаю, що вони втратили відчуття реальності до такого рівня, що не можуть зрозуміти, до чого це все йде. А йде все до військової катастрофи Росії. Лукашенко можливо, уникне того, що буде дійсно військовою катастрофою, але Білорусь не уникне», — пояснив Самусь.

На скільки Україні вистачить допомоги від США: Салліван виступив із заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:45

Конгрес США врешті-решт схвалив допомогу Україні. Анонсованого пакета має вистачити до кінця цього року. Про це заявив радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван, передають Патріоти України. "Ресурси, які у США є на цю мить, доз...

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...