"Політичні ігрища": Мер Чернігова поскаржився, що його не випустили до Польщі, де він мав підписати важливу угоду

Меру Чернігова Владиславу Атрошенку не дозволили перетнути кордон із Польщею. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

«Щойно на кордоні мене не пустили до Польщі, куди я прямував на підписання угоди про партнерство та допомогу Чернігову. Чітко пов’язую такі дії з політичними ігрищами посадових осіб, які шкодять Чернігову та дискредитують президента», — написав очільник міста.

За словами Атрошенка, він прямував у місто Ряшів у складі делегації з чотирьох осіб. На митному пропускному пункті Краковець меру відмовили в перетині кордону через те, що він «не надав відповідних документів, які підтверджують підставу для виїзду за кордон».

«Питання по документах виникли лише стосовно мене, хоча на руках у мене був повний пакет документів, що дозволяють перетинати кордон у службових цілях», — додає Атрошенко.

Те, що відбулося, Атрошенко назвав «політичною атакою з боку одного з працівників Офісу президента». Мер пише, що з цієї ж причини йому вже намагалися заборонити відрядження в Давос. Очільник Чернігова має намір оскаржувати це рішення в суді.

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...