Політично-олігархічна павутина: З ким і скільки разів зустрічався Коломойський після повернення до України, - "Схеми"

Найбільше олігарх приділив увагу Юлії Тимошенко. За тиждень він тричі навідався у її маєток у Конча-Заспі

Після повернення в Україну олігарх Ігор Коломойський встиг зустрітися з бізнес-партнерами, трьома депутатами групи "Відродження" та співвласником "Кварталу 95". Також його кортеж тричі побував у маєтку Юлії Тимошенко та заїхав до ймовірного маєтку народного депутата від БПП Олександра Грановського, зазначають Патріоти України.

Після прильоту з Дніпра до Києва олігарха побачили в одному з ресторанів у компанії народних депутатів від групи "Відродження" Віталія Хомутинніка, Андрія Шипка, Євгена Гєллєра, бізнес-партнера олігарха Геннадія Боголюбова, бізнесмена Павла Фукса та того ж таки Міндіча, йдеться в розслідуванні програми "Схеми".

У день інавгурації Володимира Зеленського 20 травня кортеж Коломойського їздив до котеджного містечка "Срібна затока", де мешкає лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко.

Туди ж автомобілі олігарха попрямували й увечері 21 травня, а на наступний день Зеленський зустрівся з лідерами фракцій Верховної Ради для обговорення розпуску парламенту. Тимошенко на цій зустрічі підтримала розпуск Ради.

У цей же день кортеж Коломойського в третій раз приїхав до маєтку Тимошенко. На наступний день у Раді журналісти поцікавилися у депутатки про причину цих візитів.

"Дорогі друзі, я думаю, навряд чи він відвідував. Ви знаєте, скільки там різних…", — відповіла вона.

На запитання, чи зустрічалася вона з Коломойським, Тимошенко не відповіла.

У цей же день кортеж Коломойського заїжджав на закриту територію, на якій, за інформацією журналістів, розташований будинок депутата від БПП Олександра Грановського, якого називали за часів президента Петра Порошенка тіньовим куратором судової системи та органів прокуратури.

Сам Грановський заперечив, що володіє маєтком за містом.

Коломойський також заперечує зустрічі з Тимошенко і Грановським. За його словами, він відправляє кортеж "за адресами відомих осіб", аби створити "систему дезорієнтації журналістів". Коломойський пояснив це тим, що журналісти "організували відрите стеження за ним".

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...