Політичний гросмейстер від Бога: ​Рахманін озвучив прогноз щодо майбутнього України

Після перемоги Зеленського українці проходять іспит, з котрим не спіткалися протягом останніх десятиріч, а можливо і сторіч. Однак, оскільки Україна - не Росія, є надія що вірус "сильної руки" вдасться перебороти

Формування «моновласті» в Україні стане складним викликом для українського громадянського суспільства, проте українці відомі як народ, який ставить перед собою складні завдання. Про це в інтерв'ю «ФАКТАМ» заявив народний депутат, культовий політичний аналітик, лідер фракції «Голос» у Верховній Раді Сергій Рахманін, зазначають Патріоти України. Далі мовою оригіналу

Разом з тим він попередив, що прискорюючи концентрацію влади, в команді президента Зеленського забувають, що президент - не просто людина, а державний орган, наділений важливими функціями.
«Влада навчилася швидко і ефективно рухатися до поставлених цілей. Але поки не навчилася точно і вірно ці цілі визначати », - констатував політик.
Він також констатував, що період зміни влади - це завжди період розгубленості, а якщо перша особа держави не дає чітких відповідей на чутливі питання, то ризиків для держави стає більше.
«Хоча для самого першої особи це, природно, вигідно. Тому що президент може розраховувати на набагато більші симпатії населення, яке саме "домальовує" його відповіді », - визнав депутат.
Один домислює в політиці Зеленського встановлення міцної дружби з Росією, інший - вгадує в словах президента жорсткість по відношенню до держави-агресора. В результаті обидва опиняються по-своєму мають рацію, тому що з звучашіх з екранів заяв кожен робить власні висновки.
Однак такий період розгубленості має перспективу закінчитися перемогою України. Адже, як нагадав співрозмовник, в 2014 році дуже багато щиро вважали, що державі кінець, однак Україна вистояла і в 2014-му, вистоїть і в 2019-му.

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...