Політик боровся... із вишками 5G: У Росії кандидат у Держдуму намагався закопати археологів (відео)

Кандидат в депутати РФ від Компартії Станіслав Потаков напередодні парламентських виборів почав "війну" з вишками 5G і потрапив в скандал. Ролик з потенційним депутатом Держдуми опублікував в Twitter російський журналіст Рустем Адагамов, передають Патріоти України.

Інцидент трапився в російському місті Азові, що в Ростовській області. Кандидат Потаков з товаришами кинувся закопувати яму під будівництво вишки 5G. При цьому його не хвилювало, що в ній знаходяться археологи.

"Мы ж вас предупредили! Ну е-мае! (...) Мы за свою детвору, так что давайте, вылазьте! Хватит!" - вимагав від вчених комуніст.

По всій видимості, він виявився шанувальником конспірологічних теорій, що вишки 5G нібито можуть шкодити здоров'ю. Опубліковано велике число наукових спростувань цим чуткам, але переконані адепти чуток воліють ігнорувати. Росіяни в Мережі активно обговорюють вчинок кандидата в депутати, який виявився шанувальником скандальної конспірологічної теорії.

"Когда в головах сплошной мрак. И этот человек хочет писать для нас законы", "Та в КПРФ это частое явление. Стоят люди, с серпом и молотом, портретом Ильича, молятся Господу, боятся чипов, 5G, Сатаны, интернета, и слушают Ольгу Четверикову", "Он по жизни двоечник. Не "вылазьте", а "вылезайте", - пишуть коментатори.

"Одна з останніх подій, яку ми маємо припинити": Росія та Іран перетворюють Ізраїль та Україну на "військові лабораторії", - The Hill

субота, 20 квітень 2024, 6:22

Росія та Іран використовують Україну та Ізраїль як "лабораторії на полі бою" для вивчення вразливостей західних військових сил, пише The Hill із посиланням на заяви експертів у підкомітеті із закордонних справ Палати представників США, передають Патрі...

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...