"Політика починається зі скандалів": Гордон опублікував невідоме інтерв'ю Кернеса, в якому той розповідає про знаменитий ролик з Добкіним (відео)

Український журналіст Дмитро Гордон опублікував інтерв'ю 2013 року з покійним мером Харкова Геннадієм Кернесом, в якому той, зокрема, коментує знаменитий передвиборний ролик за участю Михайла Добкіна. Відео опубліковано на YouTube-каналі "В гостях у Гордона", повідомляють Патріоти України.

Інтерв'ю було записано 11 жовтня 2013 року, але не вийшло на прохання Кернеса. Ролик з Добкіним був записаний 2005 року, коли той балотувався на мера Харкова, а Кернес був секретарем Харківської міськради, і розійшовся на цитати.

У відповідь на запитання журналіста Кернес сказав, що не засмутився після його публікації в інтернеті: «Знаєте, я пам'ятаю дуже чітко: я його побачив раніше за Михайла Добкіна. Я сказав Михайлові: "Знаєш, як політика починається? Зі скандалу. Ось скандал настав". Найголовніше - ми правильно розставили пріоритети. Метод нашого захисту був простий: ми з поганого зробили хороше».

Мер Харкова додав, що ролик не містив «нічого забороненого» і є «прикладом класики жанру». «Інша справа, що сьогодні і Михайло Маркович, і Геннадій Адольфович самостійно можуть відповісти на будь-які питання, без клеєної, вибачте, теми. Чи було сум'яття? Навпаки! Ми продовжуємо в цьому напрямку працювати: "помножу на нуль" тощо. У цьому питанні нам пальця в рот не клади», - говорив Кернес в 2013 році.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...