Полювали на вбивцю своїх ватажків двома дронами: "Хезболла" атакувала резиденцію прем'єра Ізраїлю Нетаньяху. Ізраїль повідомив про наслідки

У суботу, 18 жовтня, резиденцію Біньяміна Нетаньяху в Кейсарії атакували дрони "Хезболли". Прем'єр-міністра Ізраїлю як і його дружини в будівлі під час атаки не було, постраждалих немає, передають Патріоти України з посиланням на Times of Israel. Повідомляється, що в населеному пункті було чути вибух дрона, який запускали з території Лівану.

Jerusalem Post з посиланням на повідомлення Армії оборони Ізраїлю пише, що в суботу в Кейсарії було чути вибух дрона, який запускали з території Лівану. Повідомляється, що боєприпас, що баражує, влучив у міську будівлю. Постраждалих немає.

Поліція прибула на місце. Приблизно в той самий час сигнали повітряної тривоги лунали в Тель-Авіві, але ізраїльські медіа повідомили, що в цьому районі не було повідомлень через застосунок Home Front Command.

Два дрони було перехоплено. Тривогу підіймали на військовій базі Глілот, але згодом було встановлено, що дронів у цьому районі немає.

Одним із дронів у районі Кейсарії, імовірно, намагалися атакувати резиденцію прем'єр-міністра Беньяміна Нетаньяху. Про це повідомили ізраїльські ЗМІ з посиланням на саудівський новинний телеканал Al-Hadath.

"Реакцією ворогів я теж задоволений": Залужний розповів, які його слова спричинили резонанс у світі

субота, 19 жовтень 2024, 21:54

Світ нарешті замислився про війну в Україні, і вона перестає бути проблемою самих українців. Таку думку висловив екскомандувач ЗСУ, посол України у Великій Британії Валерій Залужний у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. Генерал зауважив...

Використали більше 100 тонн вибухівки: ЦАХАЛ підірвав тунелі "Хезболли" на півдні Лівану (відео)

субота, 19 жовтень 2024, 21:16

Військові ЦАХАЛ виявили і знищили більше ніж 50 підземних споруд терористичного угруповання "Хезболла" на півдні Лівану. Про це 19 жовтня повідомляють на сайті Армії оборони Ізраїлю, передають Патріоти України. Зазначено, що вони були розташовані під м...