Полювання на ухилянтів поновлюється з новою силою? Чоловіки, які не оновили дані в ТЦК, не зможуть отримати бронювання

Кабінет Міністрів вніс зміни до порядку бронювання військовозобов’язаних: тепер його можна отримати, якщо громадяни уточнили свої військово-облікові дані, передають Патріоти України.

Так, уряд уточнив підстави для отримання бронювання. Тепер це можливо, коли військовозобовʼязаний:

  • перебуває на військовому обліку та має військово-обліковий документ (у паперовій або електронній формі);
  • уточнив дані щодо перебування на військовому обліку;
  • не перебуває у розшуку.

Також серед підстав, які дозволяють відмовити державному органу чи підприємству у бронюванні їхнього працівника, - відсутність в Реєстрі військовозобов’язаних відомостей про громадянина.

Полювання на ухилянтів поновлюється з новою силою? Чоловіки, які не оновили дані в ТЦК, не зможуть отримати бронювання

субота, 5 жовтень 2024, 18:57

Кабінет Міністрів вніс зміни до порядку бронювання військовозобов’язаних: тепер його можна отримати, якщо громадяни уточнили свої військово-облікові дані, передають Патріоти України. . Так, уряд уточнив підстави для отримання бронювання. Тепер це можл...

10 років зі зброєю в руках воював проти України: У РФ затримали дуже популярного Z-блогера, який накинувся на Путіна (відео)

субота, 5 жовтень 2024, 18:29

У Росії затримали Z-блогера із понад 300 тис. передплатниками Єгора Гузенко ("Тринадцятий") . Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі у суботу, 5 жовтня, передають Патріоти України. За словами визначного рашиста, він приїхав додому, але потрапив ...