Полювання почалося: Влада РФ може переслідувати російських біженців у Німеччині, - Bild

Військово-політичне керівництво Росії може вдатися до переслідування своїх громадян, які втекли від путінського режиму до Німеччини. Про це пише Bild, передають Патріоти України.

За даними ЗМІ, загалом із 2022 року політичний притулок у Німеччині отримали 1900 росіян, які начебто виступають проти війни і за демократію, тому піддаються особливому ризику.

За даними джерел в силових службах, "акти державного тероризму" викликають серйозні побоювання. У спецслужбах Німеччини вважають, що російські агенти можуть планувати операції з викрадення та вбивства громадян за кордоном.

"Ті, хто виступають проти режиму Путіна, наражаються на значну небезпеку. Деякі з них знайшли притулок від політичних переслідувань у Німеччині. Ми робимо все можливе, щоб забезпечити безпеку цих людей", - заявила керівниця МВС Німеччини Ненсі Фезер.

За її словами, після вбивства російського пілота Максима Кузьмінова німецькі спецслужби взаємодіють із владою Іспанії, може йтися про "випадок державного тероризму".

"Підозра очевидна: виходячи з відомих на сьогодні обставин, це міг бути випадок державного тероризму. Ми знаємо, що розпалювач війни Путін не зупиниться ні перед чим", - наголосила Фезер.

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...